Stage

Stagelopen bij Greenhouse

Ben jij derde of vierdejaars student en dol op digital marketing? Loop je over van de ideeën, barst je bijna uit je voegen van de ambitie en heb je haarscherp in beeld wat je uit je stage wilt halen? Dan hebben wij een vette stageplek voor jou!
Bekijk alle vacatures

Knappe koppen, mooie toekomst

Greenhouse heeft stageplekken voor de creatievelingen, data nerds, analytische wonderen en online marketing freaks; er is altijd wel een stage plek wat voldoet aan jouw criteria.

Als Greenhouse stagiair werk je altijd minimaal drie dagen per week in een van onze teams. Zo leer je de praktijk goed kennen en doe je waardevolle ervaringen op. Leuk voor je cv! Natuurlijk is er ook volop ruimte voor een feestje. Bijvoorbeeld tijdens Student Day: onze supergezellige kennismakingsdag voor alle stagiairs.

Pak je Greenhouse Labjas!

Wil jij ontdekken wat de impact is van de nieuwste technologie en trends op digitale marketing? Dan wil je natuurlijk in het oog van de storm staan. Dat middelpunt is Greenhouse Labs, de plek waar jij tijdens je stage experimenteert met de nieuwste trends en technologieën. Binnen Labs worden onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, internet of things en nieuwe media onderzocht.

Doe bijvoorbeeld onderzoek naar de impact van mixed reality brillen of virtual personal assistants, bouw hiervoor een prototype en test hoe de consument hierop reageert.

Waarom we dit doen is heel simpel; wij willen een ijzersterkte toekomstvisie ontwikkelen in het veld van digitale marketing. Je wordt geholpen door onze experts. Van marketeers en designers, tot developers en data scientists. Door jouw onderzoek binnen Labs zitten wij altijd op de eerste rang.

Kun jij zorgen dat wij vooroplopen met innovatie? Solliciteer voor jouw droomstage en daag ons uit met jouw visie!