Technology Hub

Digitale marketing is de speeltuin van onze developers

Marketing is hét veld waar ontwikkelingen op technologisch gebied als paddenstoelen uit de grond schieten. De schaalgrootte van marketing is enorm. En daarmee ook de impact van de dingen die wij binnen de Technology Hub doen.
Bekijk vacatures

Wat doen we?

We creëren een wereld waarin we niet afhankelijk zijn van de technologie van anderen, maar zélf de tools ontwikkelen om ons werk beter, slimmer en efficiënter uit te voeren. Op dit moment hebben we drie producten ontwikkeld die Digital Marketing Agencies kunnen inzetten om – net als onze zusterbedrijven binnen de Greenhouse Group – nog slimmer, efficiënter en beter te werken. Dit zijn ze:

LemonPI - Wij geloven in Real Dynamic Advertising, waarbij een uiting zich aanpast aan de context, het momentum of de persoon. En dat is precies wat LemonPI kan. Lees meer op www.lemonpi.io.

LemonPI Studio Met LemonPI Studio in zijn designers in staat om HTML5-uitingen te maken van hun Photoshop designs. Hierdoor zijn creaties direct toepasbaar in dynamische omgevingen en DCO-platformen, zoals LemonPI.

BAAS BAAS is een marketing accountability platform dat de strijd aangaat met verspilling door de kosten en opbrengsten van alle uitingen op alle kanalen overzichtelijk in kaart te brengen.

Wie werken er bij ons?

Wij kennen de markt door en door en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen. Sterker nog, als het even kan, zíjn we de laatste ontwikkelingen. Dat ondernemerschap verwerken we in nieuwe features, proof of concepts en support aan gebruikers. Bij ons geen ‘u vraagt, wij draaien’-types, maar mensen met een kritische blik die geen blad voor de mond nemen.

Het Agile Manifesto is bij ons heilig. We maken wat op dat moment de meeste waarde toevoegt. Alleen zo komen we tot producten waar de markt en onze klanten écht op zitten te wachten. Minstens zo heilig is de kracht van een goed idee. Het maakt bij ons niet uit of je al 15 jaar in het vak zit, of pas net om de hoek komt kijken: als jij een goed idee hebt, dan gaan wij ermee aan de slag.

VRAGEN, TWIJFELS OF GEWOON EVEN KLETSEN?

Onze HR-helden Nancy, Mandy en Melissa staan voor je klaar!+31 (0)40 24 96 102