Tech Craft

Digitale marketing is de speeltuin van onze developers

Marketing is hét veld waar ontwikkelingen op technologisch gebied als paddenstoelen uit de grond schieten. De schaalgrootte van marketing is enorm. En daarmee ook de impact van de dingen die wij binnen de Tech Craft doen.
Bekijk vacatures

Wat doen we?

We creëren een wereld waarin we niet afhankelijk zijn van de technologie van anderen, maar zélf de tools ontwikkelen om ons werk beter, slimmer en efficiënter uit te voeren. We hebben verschillende producten ontwikkeld die Digital Marketing Agencies kunnen inzetten om nog slimmer, efficiënter en beter te werken.

Zo geloven wij in Real Dynamic Advertising, waarbij een uiting zich aanpast aan de contect, het momentum of de persoon.

Daarnaast zijn met LemonPI studio designers in staat om HTML5-uitingen te maken van hun Photoshop designs. Hierdoor zijn creaties direct toepasbaar in dynamische omgevingen en DCO-platformen.

Ook is er een marketing accountablity platform ontwikkeld, namelijk BAAS, dat de strijd aangaat met verspilling door de kosten en opbrengsten van de uitingen op alle kanalen overzichtelijk in kaart te brengen.

Wie werken er bij ons?

Wij kennen de markt door en door en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen. Sterker nog, als het even kan, zíjn we de laatste ontwikkelingen. Dat ondernemerschap verwerken we in nieuwe features, proof of concepts en support aan gebruikers. Bij ons geen ‘u vraagt, wij draaien'-types, maar mensen met een kritische blik die geen blad voor de mond nemen.

Het Agile Manifesto is bij ons heilig. We maken wat op dat moment de meeste waarde toevoegt. Alleen zo komen we tot producten waar de markt en onze klanten écht op zitten te wachten. Minstens zo heilig is de kracht van een goed idee. Het maakt bij ons niet uit of je al 15 jaar in het vak zit, of pas net om de hoek komt kijken: als jij een goed idee hebt, dan gaan wij ermee aan de slag.

VRAGEN, TWIJFELS OF GEWOON EVEN KLETSEN?

Onze HR-helden Nancy, Mandy en Melissa staan voor je klaar!+31 (0)40 24 96 102