Media Craft

Next level media waanzin

Digitale media. Je denkt dat je het bij kunt houden, maar vergeet het maar. De snelheid waarin het ene na het andere elkaar opvolgen is enorm. Een stortvloed aan mediakanalen die we allemaal door elkaar gebruiken. Met minstens zoveel mediavormen: van interactieve banners tot live video's. Dat maakt de wereld waarin wij opereren niet simpeler, maar wel stúkken gaver.

Bekijk vacatures

WAT DOEN WE?

Media is verreweg de grootste craft binnen Greenhouse. We hebben niet alleen de meeste mensen, maar ook de meeste specialismen. Van affiliate marketing tot SEA, en van alles en nog wat daartussenin: je vindt het allemaal in de Media Craft.

Samen beheren we de media-componenten van online marketingcampagnes. Onze sport? Het maximale uit elke marketingeuro halen én dat succes ook aantonen. Altijd vanuit de filosofie 'de perfecte marketingboodschap via het perfecte kanaal op het perfecte moment'. De consument centraal. Daar draait het om.

Wie zijn wij?

Wij worden ingeschakeld voor media-uitdagingen op allerlei kanalen, zoals display advertising, social media en digital out-of-home. Om te zorgen dat we binnen het superdiverse medialandschap soepel en efficiënt werken, hebben we verschillende teams die zich richten op belangrijke pijlers binnen online marketing, zoals SEA en Programmatic Buying. Die teams bestaan naast de specialisten uit strategen, online marketeers, en campaign optimizers. Maar we doen zeker niet alles in teamverband. Onze specialisten worden ook vaak solo ingevlogen als dat nodig is. Kortom: bij de Media Craft zit je altijd bovenop de actie!

VRAGEN, TWIJFELS OF GEWOON EVEN KLETSEN?

Onze HR-helden Nancy, Mandy en Melissa staan voor je klaar!+31 (0)40 24 96 102