Greenhouse Academy

Boost je ontwikkeling

Greenhouse Academy inspireert jou met kennissessies, workshops en events. Leer van collega's, laat je betoveren door inspirerende sprekers en verbreed je horizon. Uiteraard is er ook volop ruimte voor onze kernwaarde fun en kan het dus zo maar zijn dat je na een dag hard werken bij een bierproeverij aansluit.
Bekijk vacatures

Een vliegende start

Als nieuwe medewerker volg je een tweedaagse stoomcursus om je wegwijs te maken binnen de organisatie. Zo begint je groei meteen vanaf dag één! Daarnaast volg je gedurende het hele jaar masterclasses, gegeven door onze eigen specialisten. Je leert wat het fundament van Greenhouse is en bovendien geeft het ook een enorme boost voor je eigen ontwikkeling.

Lifestyle

Bij Greenhouse nemen we 'work hard, play hard' heel serieus. Je kunt alleen maar jezelf overtreffen als je ook voldoende relaxt. Greenhouse Lifestyle zorgt dat jij alles uit je dag haalt – binnen én buiten het werk.

Ben je een sportief type? Mooi! Zweet je kapot tijdens onze tweewekelijkse bootcamp, ram je frustraties eruit tijdens onze bokslessen, of vind je Zen met Office Yoga. Zit je letterlijk en figuurlijk even vast? Plof lekker in een van onze massagestoelen. Energiedipje? Tijd voor een godenmaaltje in ons restaurant of een vers stuk fruit. Ben je zo weer klaar voor de strijd!

Kapitein van je eigen carrière

Bij ons sta jij aan het roer van jouw carrière. Wij zijn van mening dat als jij focust op je talent, je het meeste fun hebt in je werk. Hierbij helpen wij je met een persoonlijk ontwikkelplan om doelen vast te stellen. Niet alleen op het gebied van kennis en technische vaardigheden, maar ook als het gaat om je soft skills. Daarnaast gebruiken wij de methodiek van Insights Discovery om je inzicht te geven in jouw voorkeuren en beter woorden te kunnen geven aan jouw sterke punten. En ben je toe aan een echte boost van je ontwikkeling, dan start je een persoonlijk ontwikkeltraject waarbij we samen kijken hoe jij kunt uitblinken binnen Greenhouse !