Greenhouse Academy

Boost je ontwikkeling

Greenhouse Academy inspireert jou met kennissessies, workshops en events. Leer van collega's, laat je betoveren door inspirerende sprekers en verbreed je horizon. Uiteraard is er ook volop ruimte voor onze kernwaarde fun en kan het dus zo maar zijn dat je na een dag hard werken bij een bierproeverij aansluit.
Bekijk vacatures

Een vliegende start

Als nieuwe medewerker volg je een tweedaagse stoomcursus om je wegwijs te maken binnen de organisatie. Zo begint je groei meteen vanaf dag één! Daarnaast kun je je, het gehele jaar door, inschrijven voor en deelnemen aan trainingen en master classes die passen bij jouw persoonlijke leerbehoefte. Je leert zo snel wat het fundament van onze business is en geeft daarmee een enorme boost aan je ontwikkeling.

Lifestyle

Bij Greenhouse nemen we ‘work hard, play hard' heel serieus. Je kunt alleen maar jezelf overtreffen als je ook voldoende afleiding hebt of relaxt. Greenhouse Lifestyle zorgt ervoor dat jij alles uit je dag haalt, binnen én buiten het werk.

Vind jij het leuk om te sporten? Top! Wij organiseren regelmatig allerlei soorten sportactiviteiten zoals een kick-box les of gezamenlijke toernooien zoals tennis of beach volleybal.

Doe jij liever aan Yoga om lekker zen te worden? Dat kan ook! Ook hebben we heerlijke massagestoelen voor jouw after lunch dip die je hebt genuttigd in ons restaurant.

Kapitein van je eigen carrière

Bij ons sta jij aan het roer van jouw carrière. Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling nooit stopt. Hierbij faciliteren we je in jouw voortdurende persoonlijke ontwikkelingscyclus, waarin je gecoacht wordt door je Team Lead en feedback mag verwachten van je collega's en klanten. Ook kun je onze Academy met kwalitatief hoogstaande trainingen en programma's raadplegen om kennis en vaardigheden aan te leren. Het L&D team staat klaar voor je, de richting en het tempo van jouw persoonlijke ontwikkelingsreis bepaal je zelf!